News (Dutch - DIY translation)

Janine Haddering stelt zich kandidaat voor de PR commissie

Publicatiedatum:
Bekeken: 326
Categorieën: Nieuws, Bestuur

Naar aanleiding van de oproep in 'Variomatic' 173 heeft Janine Haddering haar bereidheid voor deelname aan de pr-commissie kenbaar gemaakt. Hierna vertelt zij iets over zichzelf en geeft ook haar motivatie voor de kandidaatstelling.

"Ik heb vandaag met Hans Rodenburg gebeld en verdere informatie ingewonnen. Graag stel ik mij beschikbaar, vertel hierna iets over mijzelf en geef ook mijn motivatie voor de kandidaatstelling.
Ik ben Janine Haddering, (bijna) 28 jaar, partner van Martin en moeder van onze 1,5 jaar oude dochter Feline, en werk als docent beeldende kunst en vormgeving in het voortgezet onderwijs.
Sinds begin 2020 ben ik in het bezit van een Daf 55 sedan (1972). Sindsdien heb ik samen met Martin verschillende Dafs erbij gekocht, waarvan er inmiddels enkele rijdbaar zijn.
Het lijkt mij leuk om mijn/onze hobby verder in de praktijk te brengen door deelname aan de pr-commissie. Ik kom de club graag ondersteunen bij pr-gerelateerde activiteiten.
Ik heb wat foto’s van een deel van onze collectie toegevoegd :-)"

Het bestuur is blij met haar kandidatuur en hoopt dat de benoeming van Janine tot lid van de pr-commissie tijdens de ALV op 24 februari a.s. wordt goedgekeurd.

 

Deel dit bericht via: