News (Dutch - DIY translation)

Leon den Boggende stelt zich kandidaat voor de PR commissie

Publicatiedatum:
Bekeken: 364
Categorieën: Bestuur, PR

Nieuwe 'jonge aanwas' voor de PR commissie: Leon den Boggende wil zich kandidaat stellen. Lees verder over zijn (nu al) indrukwekkende wagenpark en zijn motivatie.

"Ik ben Leon, 22 jaar uit Amersfoort en ik werk als leerling plaatwerker en autospuiter bij een schadebedrijf in Spakenburg, en sinds oktober 2021 ben ik eigenaar van LS Visual - mijn eigen bedrijf in fotografie. Om mijn liefde voor het vak te kunnen koppelen aan mijn enthousiasme over techniek, auto's en specifiek Dafjes is voor mij een mooie kans! Ik wil mij dan ook vol enthousiasme inzetten voor de PR-commissie van DCN.

In april van vorig jaar heb ik mijn eerste "Daf" gekocht - een metallic blauwe Volvo 66 GL Sedan waarvan de laatste apk in 2016 is verlopen. Ik heb 'm gekocht als project om meer te leren over plaatwerk en lassen, en omdat mijn liefde voor Dafjes toch echt begon te groeien na een paar keer in auto's van vrienden te hebben gereden. Gekocht met het idee dat "het wel een keer kwam" en "het geen haast heeft" staat de auto nog steeds vrijwel onaangeraakt in de schuur, waar hij tot nu toe vooral dienst heeft gedaan als onderdelenauto voor mijn tweede Volvo 66, die sinds oktober bij mij op de parkeerplaats staat. De witte 66 combi doet nu zo'n vier maanden dienst als mijn dagelijkse auto, en ik heb er elke keer weer lol mee! Daarnaast heb ik nog een Volvo 244 GLT uit '81 waar een Volvo 2.3 T5 motor op ligt te wachten, en een Mazda 323 BF uit '89 die de afgelopen 2,5 jaar trouwe dienst heeft gedaan als dagelijks vervoer.

Ik vind het mooi om te zien dat bij DCN ook een grote groep mensen van mijn leeftijd te vinden is, en ik wil graag helpen om die groep nog verder uit te breiden. Als fotograaf gespecialiseerd in autofotografie lijkt het me super om mijn expertise en enthousiasme in te kunnen zetten om mensen van buiten de club te laten zien wat DCN te bieden heeft!"

Leon den Boggende

Dit is het huidige wagenpark van Leon:

Wagenpark Leon den Boggende

Samen met de kandidaturen van Theo Versloot en Janine Haddering kan tijdens de aanstaande Algemene Ledenvergadering (ALV) op zaterdag 24 februari voor de toetreding tot de PR commissie gestemd worden.

Deel dit bericht via: