News (Dutch - DIY translation)

In memoriam: Frits Apperloo

Publicatiedatum:
Bekeken: 279
Categorieën: Nieuws, Bestuur

Op 8 oktober is ons zeer gewaardeerde clublid en PR-commissielid Frits Apperloo overleden.

Frits Apperloo

Bij vele, vele evenementen van DAF Club Nederland was hij van de partij, met zijn trots de Volvo 340 GL met kenteken KZ-65-ZH.

   

Frits' uitvaart vindt plaats op maandag 14 oktober (zie de rouwkaart voor de lokaties en tijden). Mocht je als clublid daarbij aanwezig willen zijn, kom dan - het liefst met jouw Daf of Volvo met Variomatic - uiterlijk om 14:00 uur naar de familiekamer van uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen. Van daaruit rijden we dan gezamenlijk naar het crematorium. Frits wordt vervoerd in een Daf Kalmar, een aantal clubleden zullen de baar begeleiden en Henk Panneman zal namens het bestuur van DAF Club Nederland het woord voeren. In 'Variomatic' 177 zal een 'In Memoriam' verschijnen.

N.B.
Op 28 september jongstleden werd voor Frits een defilé vol Dafs en Volvo's in zijn woonplaats Bergen op Zoom gereden wat je kunt terugzien in het fotoalbum op de tijdlijn evenementen:
https://www.dafclub.nl/Club/Algemeen/Evenementen/Tijdlijn/Fritsparade2024. Frits heeft ontzettend genoten van deze blijk van dank voor zijn jarenlange inzet.

 

Deel dit bericht via: