News (Dutch - DIY translation)

Introductiedag voor nieuwe leden

Op zaterdag 2 december a.s. wordt er weer een introductiedag voor nieuwe leden gehouden. Met onder andere een bezoek aan het magazijn en een rondleiding door het DAF Museum. Met het grote aantal nieuwe leden zou het best wel eens druk kunnen worden! Wil je er bij zijn? Geef je dan uiterlijk 15 november a.s. per mail op bij Wouter van de Peppel: wfmwouter@live.nl

Autotron Classics: het aftellen is begonnen!

Voorbereidend op Autotron Classics worden nu de puntjes op de i gezet. De Eventronhal wordt straks omgebouwd tot DAF (Club Nederland) hal. Dankzij de inbreng van een groot aantal clubleden staat er straks een mooie verzameling rijdende Variomatics. En natuurlijk die 1000 Variomatics: dat wil je niet missen!

 

Kom zondag 13 augustus naar de Ouw Getogmarkt

Op zondag 13 augustus wordt de jaarlijks terugkerende en altijd gezellige en druk bezochte 'Ouw Getogmarkt' weer gehouden in het centrum van Riethoven. Onze complete clubstand, omringd door een aantal mooie Dafs en Volvo's met Variomatic, is er natuurlijk ook en wordt weer bemand door een aantal leden van de pr-commissie. Maar er is meer!

Nieuwe pagina: Jonge Daf rijders!

Onze Dafs met Variomatic en Volvo's met CVT worden steeds ouder, maar onze club krijgt steeds meer jonge leden. En die verjongingskuur is natuurlijk meer dan welkom voor een zonnige toekomst. Om jongeren die nog geen Daf hebben, of zij die nog geen lid zijn enthousiast te maken voor de Dafs en de club is er nu een speciale pagina: dafclub.nl/jongeren.